Over ons

Welkom bij Rebels Bos!

Stap binnen in een betoverende wereld van avontuur en ontdekking, waar de magie van de natuur dienst doet als het ultieme speelterrein. Bij Rebels Bos geloven we in de kracht van buiten zijn, waar kinderen vrij kunnen ademen, hun verbeelding kunnen laten floreren en herinneringen kunnen maken die een leven lang meegaan. Daarom organiseren we elke woensdagnamiddag en tijdens de schoolvakanties in kleine groep Fonkel-dagen voor kinderen van 4 tot 10 jaar oud! 

Onze missie is eenvoudig: het verbinden van jonge avonturiers met de natuur door middel van spannende en educatieve bosspelen. Elk spel is zorgvuldig ontworpen om nieuwsgierigheid te wekken, samenwerking te bevorderen en een diepe waardering voor de natuurlijke wereld te cultiveren. Met andere woorden: kinderen komen hier FONKELEN!

Of het nu gaat om het spotten van dieren in het wild, het volgen van geheime paden, het bouwen van hutten of het oplossen van mysterieuze raadsels, onze bosspelen bieden eindeloze mogelijkheden voor verkenning en plezier. We geloven dat de natuur de beste leraar is, en door middel van speelse interactie leren kinderen belangrijke vaardigheden zoals teamwork, probleemoplossing en respect voor het milieu.

Rebels Bos is een ontdekkingsplek voor natuurlijke zelfontplooiing en emotionele ontwikkeling en welzijn.

Onze ervaren gidsen staan klaar om jonge avonturiers te begeleiden op hun reis door het bos, waarbij veiligheid altijd onze hoogste prioriteit heeft. Ouders kunnen gerust zijn terwijl hun kinderen zich onderdompelen in het buitenleven, wetende dat ze worden begeleid door gekwalificeerde professionals.

Dus, waar wacht je nog op? Trek je laarzen aan en sluit je aan bij ons voor een onvergetelijk avontuur in de natuur.

Kom en ontdek de wonderen van het Rebels Bos!